Sensea - Panettone
Magyarország, 1095 Budapest, Napfény u 40.
06209228640
panettone@sensea.hu
http://www.panettone.hu/
Wir servieren Einzelpersonen


Montag:
Dienstag:
Mittwoch:
Donnerstag:
Freitag:
Samstag:
Sonntag:

    Termékek és Márkanevek
  • Panettone
  • sütemény
  • céges ajándék
  • karácsonyi ajándék
Bemutatkozás

Rólunk

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon egyedülállóan széles kínálatot tudunk biztosítani visszatérő és új Vevőinknek, hiszen több eredeti olasz panettone készítővel vagyunk kapcsolatban, így termékeink között a létező íz- és méretválasztékból szinte minden elérhető az itthoni vásárlók számára is.

A karácsonyi kuglóffal nemcsak szeretteit érdemes meglepnie, de kitűnő céges ajándék a dolgozóknak, illetve különleges és egyedi meglepetés az üzleti partnerek számára is.

Mi is a Panettone?

Ez a speciális sütemény – amely kiváló karácsonyi ajándék mind szerettei, mind üzleti partnerei részére – Olaszországban kifejezetten karácsonyi édességnek számít, amelyet csak szeptemberben kezdenek el készíteni, és az ünnepi időszakban kapható. A hagyományos panettone kínálat mellett évről-évre megjelennek az aktuális igényeknek, új gasztronómiai trendeknek megfelelő változatok is, tovább gazdagítva a karácsonyi kuglóf választékot.

Többet kínálunk, mint egy ötletet, a „PANETTONE” ajándék, érték, és megoldás is egyben. A Sensea Kft az idei évre szeretettel ajánl Önnek egy tradicionális siker „receptet”.

- Élményhez és az érzékszervekhez kapcsolódó olasz különlegesség
- Ár / érték arányban verhetetlen, és önmaga árán, messze túlmutató ajándék
- Többféle ízvilágban árkategóriában is választható
- Életkortól és nemtõl függetlenül adható ügyfélnek, munkatársaknak

És az ünnep szellemiségéhez tökéletesen alkalmazkodik válassza, Önmaga, munkatársai és üzleti partnerei megajándékozásához "karácsonyi kuglóf" különlegességeinket, és ennek érdekében kérjük, a megrendelõlapot mielőbb visszaküldeni a panettone@sensea.hu-ra.

Többet kínálunk, mint egy ötletet, a „PANETTONE” ajándék, érték, és megoldás is egyben. A Sensea Kft az idei évre szeretettel ajánl Önnek egy tradicionális siker „receptet”.

Rendelésfelvétel:
06 20 922 86 40
panettone@sensea.hu

  • Élményhez és az érzékszervekhez kapcsolódó olasz különlegesség
  • Ár / érték arányban verhetetlen, és önmaga árán, messze túlmutató ajándék
  • Többféle ízvilágban árkategóriában is választható
  • Életkortól és nemtõl függetlenül adható ügyfélnek, munkatársaknak